Bogholderi og økonomi

Vi varetager alle opgaver indenfor bogholderi og økonomi.

Vi hjælper de virksomheder, som ikke selv har tiden eller kompetencen internt til at holde styr på bogholderiet og økonomien. Vi letter en administrativ byrde, skaber ro og tryghed omkring regnskab og økonomi og giver dermed virksomheden plads til at drive selve forretningen.

Det betaler sig i sidste ende at gøre det, man er bedst til.

Vi er unikke i branchen, fordi vi stiller store krav til os selv og det arbejde, vi udfører for vores kunder. Vi sætter en ære i vores faglige stolthed og tager vores ansvar seriøst, for vores kunder skal nemlig være trygge ved vores løsning.

Bogholderifunktionen sikrer, at de tal, som rapporteres, er korrekte og retvisende. Det er nemlig en forudsætning for at kunne drive sin forretning fremadrettet.

Økonomifunktionen hjælper virksomheden med at dreje på de håndtag, som skal forbedre den økonomiske situation i virksomheden. Det er nemlig meget sjovere og lettere at drive virksomhed, når der tjenes penge på bunden, og der (også) er penge på kontoen.

Vores kunder bestemmer selv og i samråd med os, hvilken løsning, de har brug for.

Nogle kunder afleverer deres bilag hvert halve år i en bunke, og det får vi så styr på. Andre kunder har brug for, at vi kommer og arbejder hos dem op til flere dage om ugen. Nogle kunder har faste aftaler, og andre kunder trækker på os, når der er behov.

Vi tilpasser os kundernes behov, for vi ved nemlig godt, at vores kunder har brug for fleksibilitet og høj grad af service.