Internationalt / DFK

Addere Administration er uafhængigt medlem af den internationale sammenslutning DFK International.

DFK-I-logo

Igennem samarbejdet laver Addere Administration løn for en række udenlandske virksomheder, som er etableret i Danmark. Disse virksomheder har typisk en regnskabsafdeling placeret i et Shared Service Center i et andet land i Europa. De danske regler indenfor personalejura, løn og skat kan dog for udenlandske virksomheder være komplekse. Derudover kan det være svært for udenlandske virksomheder at finde ud af de digitaliserede procedurer ved lønkørsel og indberetning.

Addere Administration assisterer disse udenlandske virksomheder med at lave løn, foretage korrekt indberetning af løn, skat, feriepenge, refusioner m.v.

Hvis du i og med din virksomhed ønsker at etablere, betjene eller vokse internationalt, kan vi via DFK sammenslutningen hjælpe dig ved at udnytte vores internationale samarbejde. Medlemsvirksomhederne er nøje udvalgt for kvaliteten af den service, de yder, og med mere end 50 års erfaring, har virksomhederne indenfor DFK sammenslutningen erfaringen til at vide, hvad vi taler om.